Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta

Accesorii

Acum puteti plati online si in rate
Ordoneaza:
Inapoi la lista
Informatii medicale

Cele mai frecvente probleme ortopedice intalnite la copii

Cele mai frecvente probleme ortopedice intalnite la copii

Odata cu trecerea timpului se poate observa ca picioarele copilului nu sunt neaparat drepte, iar mersul nu este asa cum ar trebui. In primii ani de viata, multi copii pot sa sufere de platfus, sa mearga pe varfuri, sa aiba picioarele arcuite din dreptul genunchilor spre exterior (cracanate), pot avea degetele indreptate catre interior (degete de porumbel) sau alte astfel de afectiuni. 

Citeşte mai mult >

Lordoza

Lordoza este o afectiune a  coloanei vertebrale ce descrie curbura accentuata a acesteia.

Lordozele spinale sunt determinate in principiu prin diferenta grosimii jumatatii anterioare fata de cea posterioara a discului vertebral. Aceasta afectiune este din ce in ce mai intalnita din cauza modului de viata sedentar. 

Citeşte mai mult >

6 reguli de aur pentru o igiena orala completa

6 reguli de aur pentru o igiena orala completa

Traim intr-o lume in care tehnologia a evoluat semnificativ, stomatologia moderna fiind acum capabila de adevarate minuni pentru dintii nostri. Prevenirea problemelor de aceasta natura ramane totusi cea mai usoara si eficienta metoda de a mentine sanatatea orala. 

Citeşte mai mult >

Cum putem evita intinderea musculara

Intinderea musculara sau, altfel spus, febra musculara, poate sa apara dupa un antrenament sportiv. In spatele acestei exprimari se poate ascunde chiar traumatismul muscular – ruperea partiala sau chiar totala a fibrelor musculare. Aceasta situatie extrem de dureroasa apare de regula in cazul celor care nu se incalzesc inainte de a face sport sau daca exista afectiuni musculare de fond. De asemenea, termenul de intindere musculara se refera de regula la simptomatologie si anume la durere, crampa, spasm muscular, cu diferite grade de severitate. 

Citeşte mai mult >