Afișez toate cele 6 rezultate


Pentru a practica sportul in siguranta dar si pentru o recuperare corecta din punct de vedere medical, la Catena Pas cu Pas am pregatit o gama de accesorii pentru antrenament indicate in special persoanelor care vor sa se antreneze acasa. Practicarea sportului fara a fi nevoie sa iesiti afara a devenit o varianta tot mai aleasa de romani si din acest motiv, am decis sa va ajutam sa va antrenati intr-un mod sigur, fara a fi nevoie sa cheltuiti prea multi bani pe aparatura sofisticata. Astfel, in aceasta categorie gasiti urmatoarele accesorii pentru antrenament:
– Minge exercitii mana – Folosita de jucatorii de tenis, mingea pentru exercitii mana este folosita in recuperarea mobilitatii mainilor, reducand tensiunea si stimuland circulata sangelui.
– Scripete pentru exercitii – Usor de instalat pe orice usa din locuinta, scripetele pentru exercitii ajuta la intarirea musculaturii mainilor dar si a spatelui
– Pedalier pentru exercitii – Conceput pentru tonifierea musculaturii, pedalierul pentru exercitii contribuie chiar si la imbunatatireoa circulatiei si a motricitatii.