Apa medicinala bogat mineralizata AquaMedica 125 ml

Cod Produs: AQM-AM250

Nota produs: 5/5 (3 voturi)

Cantitate

Pret: 39 lei

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Apa medicinala AquaMedica este indicata in tratarea si prevenirea psoriazisului, escarelor, dermatitelor si eczemelor. Bazata pe studii clinice, apa medicinala este recomandata pentru adulti si copii cu varsta de peste 6 luni.

Descriere

De ce recomandam si ce trateaza apa medicinala AquaMedica

Apa medicinala AquaMedica ofera spectru larg de actiune si profil de siguranta datorita bogatei mineralizari, dar mai ales datorita lipsei ingredientilor de sinteza. De aceea apa medicinala trateaza si prevenine cu succes afectiuni precum psoriazisul, dermatitele, eczemelor si alte afectiuni inflamatorii ale pielii.

Ce efecte are tratamentul cu apa medicinala AquaMedica

Prin formula sa unica, AquaMedica detine proprietati reparatorii ale tegumentului, de stopare a inflamatiilor, de diminuare a senzatiei de mancarime si de ingrijire a pielii foarte sensibile. Recomandata adultilor si copiilor cu varsta de peste 6 luni.

Cum se aplica si ce contine apa medicinala AquaMedica

Mod de aplicare, 2-5 ori/zi pe perioada manifestarii dermatitelor si a eczemelor, prin pulverizare pe suprafetele afectate ale pielii. 1000ml conțin: 10.1 mg de sodiu; 12.4 mg de calciu; 486.7 mg de magneziu; 178.4 mg de fier (II); 254.7 mg fier (III); 26.5 mg de mangan; 25.6 mg de zinc; 3112.4 mg de sulfat; 4130.6 electroliţi.

Puteti comanda apa medicinala AquaMedica online si in rate. Livram gratuit in cea mai apropiata farmacie Catena si prin curierat rapid la pret avantajos.

Ati putea dori, de asemenea…