Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.100
e-mail
harta
Galenus Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Banda Fitness Fit-Band 150 cm Extra Forte

Banda Fitness Fit-Band este un echipament de fitness cu multiple intrebuintari. Acest dispozitiv poate fi folosit atat pentru diferite exercitii de tonifiere cat si pentru stretching, fiind intrebuintat la scara larga de amatorii de sport si sportivii de performanta.

Descriere:

Pentru cine este recomandata Banda Fitness Fit-Band

Banda Fitness Fit-Band este un dispozitiv dedicat atat persoanelor amatoare de exercitii fizice cat si sportivilor de performanta. Fit-Band este folosita cu succes si de pacientii aflati in perioada de recuperare postoperatorie, in executarea unor exercitii simple de tonifiere musculara. 

Caracteristici tehnicie ale Fit-Band

Banda Fitness Fit-Band este confectionata dintr-un cauciuc fin dar foarte rezistent. Datorita greutatii reduse si volumului redus, banda elastica ocupa putin loc si este usor de transportat. Produsul poate fi folosit atat acasa cat si in sala de fitness. Banda este de culoare albastra si are o lungime de 150 cm.

Comanda acum Fit-Band online si in rate. Livram gratuit in cea mai apropiata farmacie Catena sau prin curierat rapid la pret avantajos. 

Nota pentru produsul Banda Fitness Fit-Band 150 cm Extra Forte: 5.00/ 5 (1 vot)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse