Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Bandaj elastic pentru afectiunile articulare si musculare ale gleznei

Bandajul elastic pentru glezna previne posibile entorse, incalzeste si protejeaza zona respectiva ajutand la calmarea durerilor. Este un produs care asigura protectie suplimentara in timpul efortului fizic sustinut.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda bandajul elastic pentru glezna

Bandajul elastic pentru glezna este ideal pentru a fi folosit in timpul activitatilor sportive de catre practicantii care se afla in perioada de recuperare. Atata timp cat este purtat corespunzator, bandajul favorizeaza relaxarea musculara, si calmeaza durerea. Bandajul elastic pentru glezna ajuta la imbunatatirea starii de sanatate si grabind vindecarea zonei afectate.

Caracteristici ale bandajului elastic pentru glezna

Acest bandaj este confectionat dintr-un material rezistent la purtari indelungate si care absoarbe transpiratia. Este confortabil pentru pacient si poate fi spalat. A fost conceput pentru o utilizare cat mai facila, fiind usor de aplicat.

Marimi disponibile: S, M, L, XL.

 

CUMPARA BANDAJUL ELASTIC PENTRU GLEZNA, ACUM ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Bandaj elastic pentru afectiunile articulare si musculare ale gleznei: 4.57/ 5 (7 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse