Bandaj elastic pentru cot

Cod Produs: ORH-BEC

Nota produs: 4.00/5 (5 voturi)

Sterge

Cantitate

Pret:  26 RON

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gama de produse Ortho Sport&Health a fost dezvoltata pentru a acoperi toate nevoile si regiunile unde este necesara o protectie suplimentara cand este depus mai mult efort fizic si in timpul recuperarii medicale. Produsele au fost concepute pentru o utilizare cat mai facila, fiind usor de aplicat.

Pentru ce se recomanda bandajul elastic pentru cot

Este ideal pentru cei care practica orice tip de activitate sportiva sau fizica si in timpul recuperarii medicale. Ajuta la ameliorarea afectiunilor articulare si musculare ale membrelor, protejeaza impotriva microtraumatismelor articulare. Se foloseste in perioada de reabilitare dupa scoaterea pansamentului din ghips. Este potrivit pentru ambele maini iar forma anatomica asigura o compresie ferma si o adaptare optima.

Caracteristici ale bandajului elastic pentru cot

Bandajul elastic / orteza cot este realizat dintr-un material rezistent, elastic si moale, asigurand utilizatorului un confort sporit. Se poate spala, materialul din care este confectionat rezistand la purtari indelungate.

Tabel marimi orteza cot
S M L XL
65 cm 66 cm 67 cm 68 cm

 

CUMPARA BANDAJUL ELASTIC PENTRU COT, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS