Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Bandaj elastic pentru glezna Dr. Frei

Bandajul elastic pentru glezna de la Dr. Frei este un dispozitiv medical indicat a se purta in cazul luxatiilor, entorselor, suprasolicitarii sportive sau dupa scoaterea ghipsului. Bandajul are rolul de a calma durerile si crampele musculare sau bolile acute ale gleznei.

 

Descriere:

De ce recomandam bandajul elastic pentru glezna de la Dr. Frei/h2>

Bandajul elastic pentru glezna este recomandat pentru purtarea zilnica. Acest dispozitiv medical asigura o compresie eficienta si se poate purta cu orice tip de incaltaminte. Atat forma anatomica, data de elasticitatea transversala si longitudinala a dispozitivului, cat si calitatea materialului asigura confort si permit circulatia aerului, ajutand astfel pielea sa respire si prevenind aparitia transpiratiei.
Bandajul elastic pentru glezna este potrivit atat pentru piciorul drept cat si pentru piciorul stang. 

Marimi si recomandari de folosire ale Bandajului elastic pentru glezna

Purtarea bandajului elastic pentru glezna de la Dr. Frei se poate face atat la recomandarea medicului cat si in modul individual. Purtati bandajul elastic in caz de entorse, artrite, artroze, precum si in perioada de reabilitare dupa scoaterea pansamentului din ghips. Datorita materialuli din care este confectionata, nailon, latex,bumbac si poliester, orteza rezista la spalari si purtari indelungate.

Marimi disponibile:

S  = circumferinta 15-20 cm
M  = circumferinta 21-26 cm
L  = circumferinta 27-32 cm
XL = circumferinta 33-38 cm  

 

Comanda acum bandajul elastic pentru glezna de la Dr. Frei, online si in rate. Livram gratuit in cea mai apropiata farmacie Catena si prin curierat rapid la cele mai avantajoase preturi.

Nota pentru produsul Bandaj elastic pentru glezna Dr. Frei: 3.00/ 5 (3 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse