Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Bandaj elastic pentru glezna dr. Frei

Bandajul elastic pentru glezna  asigura o fixare medie a articulatiei gleznei, reducand semnificativ durerea si accelerand procesul de recuperare. Nu provoaca disconfort in timpul mersului. Produsul are forma anatomica si se poate utiliza in fiecare zi.

 

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda bandajul elastic pentru glezna

Bandajul elastic pentru glezna este recomandat in cazul diferitelor traume ale articulatiei gleznei, la lezarea ligamentelor, in artrite cronice si etapele incipiente ale artrozei, precum si in perioadele de recuperare de dupa scoaterea pansamentului cu ghips. Produsul poate fi utilizat in profilaxia luxatiilor obisnuite sau a traumelor din timpul efortului fizic intens sau al practicarii sportului.

Caracteristici ale bandajului elastic pentru glezna

Materialul permeabil pentru aer ofera un confort maxim pe toata perioada utilizarii. Are in compozitie nailon (35%), latex (30%), bumbac (25%) si poliester (10%). In decursul unui timp indelungat, bandajul isi pastreaza elasticitatea si nivelul inalt de compresie a articulatiei.

Marimi: S, M, L, XL

 

CUMPARA BANDAJUL ELASTIC PENTRU GLEZNA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Bandaj elastic pentru glezna dr. Frei: 4.50/ 5 (4 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse