Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Bandaj elastic pentru incheietura mainii Dr. Frei

Bandajul elastic pentru incheietura mainii de la Dr. Frei este un dispozitiv medical indicat a se purta in cazul luxatiilor, entorselor articulatiei radio-carpeniene sau in cazul suprasolicitarii sportive. Acest dispozitiv medical este potrivit pentru ambele maini.

 

Descriere:

De ce recomandam bandajul elastic pentru incheietura mainii de la Dr. Frei

Bandajul elastic pentru incheietura mainii este recomandat pentru purtarea zilnica. Acest dispozitiv medical asigura o compresie eficienta si nu impiedica folosirea mainilor in parametrii normali, acest fapt datorandu-se atat formei sale anatomice cat si a elasticitatii transversale si longitudinale. Materialul de buna calitate permite circulatia aerului, ajutand astfel pielea sa respire, prevenind aparitia transpiratiei.
Bandajul elastic pentru incheietura mainii este potrivit pentru ambele maini. 

Marimi si recomandari de folosire ale Bandajului elastic pentru incheietura mainii

Purtarea bandajului elastic pentru incheietura mainii de la Dr. Frei se poate face atat la recomandarea medicului cat si in modul individual. Purtati bandajul elastic in caz de entorse, artrite, artroze, dupa scoaterea ghipsului sau pentru profilaxia traumelor suferite in timpul activitatilor sportive. Datorita materialuli din care este confectionata orteza rezista la spalari si purtari indelungate.

Marimi disponibile:

S  = circumferinta 14-16 cm
M  = circumferinta 17-19 cm
L   = circumferinta 20-22 cm
XL = circumferinta 23-25 cm  

Comanda acum bandajul elastic pentru incheietura mainii de la Dr. Frei, online si in rate. Livram gratuit in cea mai apropiata farmacie Catena si prin curierat rapid la cele mai avantajoase preturi.

Nota pentru produsul Bandaj elastic pentru incheietura mainii Dr. Frei: 4.25/ 5 (4 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse