Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Bandaj elastic pentru incheietura mainii dr. Frei

Bandajul elastic pentru incheietura mainii este ideal pentru persoanele care au suferit leziuni ligamentare si musculare minore la articulatia pumnului. Este de asemenea folositor in cazul inflamatiilor, a suprasolicitarii si a durerilor de maini. Are forma anatomica si asigura o compresie ferma si o adaptare optima.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda bandajul elastic pentru incheietura mainii

Bandajul elastic pentru incheietura mainii este recomandat in perioada de reabilitare de dupa scoaterea pansamentului din ghips. Se foloseste de asemenea si in cazul profilaxiei luxatiilor sau a traumelor din timpul activiatilor sportive. Este un produs indicat pentru entorse, artrite si artroze.

Caracteristici ale bandajului elastic pentru incheietura mainii

Bandajul elastic pentru incheietura mainii are in compozitie: nailon 35%, latex 30%, bumbac 25%, poliester  10%. Materialul permeabil pentru aer are elasticitate longitudinala si transversala, oferind confort maxim in timpul utilizarii. Produsul este potivit pentru ambele maini. Modul individual si durata utilizarii se stabilesc de catre medicul specialist. 

CUMPARA BANDAJUL ELASTIC PENTRU INCHEIETURA MAINII, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Bandaj elastic pentru incheietura mainii dr. Frei: 5.00/ 5 (2 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse