Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Bandaj elastic pentru leziuni ale gleznei

Bandajul elastic pentru glezna este recomandat in cazul leziunilor de ligamente, entorselor, artritelor, artrozelor si mai ales pentru reabilitare dupa scoaterea pansamentului din ghips. Bandajul elastic pentru glezna mai este utilizat pentru profilaxia luxatiilor obisnuite sau in cazul traumelor survenite in timpul sportului.

 

Descriere:

Caracteristicile bandajului elastic pentru glezna

Bandajul elastic pentru glezna asigura fixarea si compresia acesteia, reducand senzatia de durere cu ajutorul presiunii si efectului de incalzire. Datorita benzilor de fixare din material plastic, bandajul asigura stabilitate suplimentara articulatiei. Forma anatomica o face confortabila pentru utilizarea zilnica, fiind potrivita atat pentru piciorul stang, cat si pentru piciorul drept.

Din ce este confectionat bandajul elastic pentru glezna

Bandajul elastic pentru glezna are in compozitie Aeropren  in proportie de 60%, poliester in proportie de 20%, bumbac in proportie de 15%, latex 5% si benzi de metal. Pentru fixare, bandajul elastic pentru glezna este dotat cu inchidere de tip velcro.

Marimi disponibile M-L-XL


Comanda acum bandajul elastic pentru glezna, online si in rate. Livram gratuit in cea mai apropiata farmacie Catena si prin curierat rapid la cele mai avantajoase preturi.

Nota pentru produsul Bandaj elastic pentru leziuni ale gleznei: 5.00/ 5 (4 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse