• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Baston cu baza larga si 4 puncte de sprijin

Cod Produs: RX931

Nota produs: 4.29/5 (14 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , ,

Acest baston de mers cu 4 picioare are corpul fabricat din aluminiu anodizat, este de culoare maro si poate fi reglat in inaltime pentru o pozitie corecta si comoda in timpul mersului. Manerul este realizat din poliuretan spongios, prevenind aparitia bataturilor in palma si asigurand o prindere ferma pe durata folosirii.

Pentru ce se recomanda bastonul cu baza larga si 4 puncte de sprijin

Bastonul ortopedic cu 4 picioare este un produs indicat pacientilor cu probleme severe de echilibru sau deplasare. Este ideal a fi folosit si in perioada de reinvatare a mersului, dupa accidente vasculare cerebrale.

Caracteristici ale bastonului cu baza larga si 4 puncte de sprijin

Bastonul medical poate fi reglat in asa fel incat sa fie folosit cu oricare dintre maini. Dimensiunile bazei de sprijin ofera stabilitate, bastonul stand singur in pozitie verticala. Cele 4 picioare sunt protejate de cate un tampon de cauciuc sintetic, acesta reducand zgomotul la contactul cu solul si crescand aderenta la suprafata de deplasare.

 

CUMPARA BASTONUL CU BAZA LARGA SI 4 PUNCTE DE SPRIJIN, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS