• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Baston cu baza redusa si 4 puncte de sprijin

Cod Produs: RX934

Nota produs: 4.4/5 (5 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , ,

Acest produs vine in ajutorul persoanelor ce nu au suficienta forta in brate pentru a-si mentine echilibrul folosind un baston simplu. Baza de sprijin cu dimensiuni reduse ii  micsoreaza greutatea si usureaza utilizarea acestuia.

Pentru ce se recomanda bastonul cu baza redusa si 4 puncte de sprijin

Bastonul constituie un punct sigur de sprijin pentru persoanele cu probleme severe de deplasare sau echilibru, stand singur in pozitie verticala datorita bazei cu 4 puncte. Se recomanda folosirea bastonului in perioada de recuperare de dupa accidente vasculare cerebrale. Este foarte util la urcarea si coborarea scarilor datorita faptului ca se poate sprijini pe fiecare treapta.

Caracteristici ale bastonului cu baza redusa si 4 puncte de sprijin

Bastonul ortopedic cu 4 picioare are corpul fabricat din aluminiu anodizat. Este reglabil in inaltime si poate fi utilizat atat cu mana stanga, cat si cu cea dreapta. Manerul este realizat din spuma poliuretanica, asigurand o prindere corespunzatoare in timpul mersului si impiedicand aparitia bataturilor in palma utilizatorului.

 

CUMPARA BASTONUL CU BAZA REDUSA SI 4 PUNCTE DE SPRIJIN, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS