Bastonul elegant este un dispozitiv care faciliteaza deplasarea in siguranta a persoanei care are nevoie de sprijin, putand fi utilizat atat in interior cat si in exteriorul locuintei. Este simplu de folosit, asigurand stabilitate si siguranta pacientilor in varsta sau care au probleme de echilibru.

Bastoanele medicale elegante ofera utilizatorului un plus de distinctie datorita designului, prelucrarii superioare, culorii si formei de care dispun. Sunt prevazute cu amortizor din cauciuc pentru atenuarea zgomotului la contactul cu suprafata de deplasare si pentru a asigura o mai buna aderenta. Constituie un bun punct de sprijin in timpul pauzelor de deplasare.

Bastonul elegant este ideal pentru pacientii care au deficiente locomotorii sau care se afla in perioada de recuperare medicala de dupa o interventie chirurgicala sau dupa un accident. Bastoanele elegante sunt potrivite atat pentru barbati cat si pentru femei, indiferent de varsta si pot fi folosite cu oricare dintre maini. Manerul are un design special, asigurand o prindere sigura.