• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Baston metalic cu 3 picioare

Cod Produs: RX 926

Nota produs: 2.00/5 (28 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Bastonul cu 3 puncte de sprijin are avantajul de a sta singur in pozitie verticala, fata de un baston standard care trebuie mentinut in aceasta pozitie de catre utilizator. Manerul este confectionat din polipropilena de inalta densitate, rezistent la uzura si murdarie, avand o suprafata care asigura o prindere sigura pe durata folosirii.

Pentru ce se recomanda bastonul metalic cu 3 picioare

Bastonul cu 3 picioare este indicat pacientilor cu probleme severe de echilibru sau mobilitate, persoanelor confuze sau care se afla in faza de recuperare de dupa un accident vascular cerebral sau o interventie chirurgicala. Este de asemenea destinat persoanelor cu dizabilitati locomotorii care nu au suficienta forta in brate.

Caracteristici ale bastonului metalic cu 3 picioare

Bastonul cu 3 picioare este fabricat din aluminiu tratat impotriva petelor si a coroziunii. Are culoare argintie si este reglabil in inaltime in functie de talia utilizatorului. Pentru o buna aderenta si pentru reducerea zgomotului, cele trei picioare ale bastonului sunt prevazute cu terminatii din cauciuc.

 

CUMPARA BASTONUL METALIC CU 3 PICIOARE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS