• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Baston ortopedic, aluminiu, maro, reglabil inaltime

Cod Produs: RX9201

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , ,

Acest baston este fabricat din aluminiu anodizat si este de culoarea bronzului. Manerul din propilena injectata sub presiune este sigur in timpul folosirii si foarte rezistent la uzura, avand o forma studiata care aduce un plus de confort utilizatorului.

Pentru ce se recomanda bastonul ortopedic

Manerul bastonului are culoare placuta si permite prinderea eficienta, putand fi utilizat vreme indelungata fara a solicita mult muschii palmei. Este util atat persoanelor care trebuie sa reduca presiunea pe unul dintre membrele inferioare din cauza unei afectiuni temporare sau permanente, cat si celor cu probleme de echilibru si care au nevoie de punct suplimentar de sprijin pe durata deplasarilor.

Caracteristici ale bastonului ortopedic

Se curata usor si poate fi folosit indiferent daca vremea este calda, rece, uscata sau umeda. Lungimea poate fi ajustata asfel incat sa se adapteze utilizatorului.

Bastonul este protejat electrochimic impotriva coroziunii si a petelor. Are amortizor de cauciuc pentru reducea zgomotului la contactul cu solul si pentru o buna aderenta.

 

CUMPARA BASTON ORTOPEDIC ALUMINIU MARO REGLABIL INALTIME, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS