Baston ortopedic cu 4 picioare si posibilitate de reglare

Cod Produs: CA8423

Nota produs: 3.43/5 (7 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , ,

Baston ortopedic cu baza pe 4 picioare, posibilitate de reglare pe inaltime, fabricat din aluminiu eloxat, de culoare argintie. Ofera o buna stabilitate in deplasare pentru persoanele cu probleme medicale si pentru persoanele in varsta.

Pentru ce se recomanda bastonul ortopedic cu 4 picioare si posibilitate de reglare

Bastonul cu baza pe 4 picioare este recomandat persoanelor care au nevoie de o buna stabilitate in timpul mersului, in urma unei accidentari ori probleme medicale sau pentru persoanele in varsta.

Puferele din cauciuc previn alunecarea, ofera un plus de stabilitate si fac ca dispozitivul sa fie silentios la contactul cu solul. Bastonul cantareste 0,7 kg si poate sustine un utilizator cu o greutate maxima de 100 kg.

Caracteristici ale bastonului ortopedic cu 4 picioare si posibilitate de reglare

  • Reglaj pe inaltime 70.5 – 94 cm;
  • Suprafata de sprijin are urmatoarele dimensiuni 22/16/17 cm;
  • Manerul are o forma ergonomica si este confectionat din spuma poliuretanica;
  • Greutate maxima a utilizatorului: 100 kg;
  • Greutate produs: 0,7kg.

Acest dispozitiv pentru mers se curata cu usurinta, folosind apa calda, detergent si un burete moale. Se clateste cu apa rece, se sterge excesul de apa cu o carpa uscata, moale.

 

CUMPARA BASTONUL ORTOPEDIC  CU 4 PICIOARE SI POSIBILITATE DE REGLARE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS