• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Baston ortopedic din aluminiu – argintiu cu maner de lemn

Cod Produs: RX592L

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , ,

Acest baston din aluminiu anodizat este de culoare arginite (mat) si are manerul de culoare neagra confectionat din lemn. Este tratat impotriva coroziunii, a petelor si murdariei. Manerul este lacuit si are forma speciala “derby”, adaptata mainii, ceea ce il face sa fie stabil in palma si sa nu alunece.

Pentru ce se recomanda bastonul ortopedic

Este un produs usor, practic, simplu, rezistent la murdarie si uzura. Poate fi folosit intensiv in activitatile cotidiene, putand fi utilizat cu oricare dintre maini. Bastonul ortopedic poate fi reglat in inaltime, in raport cu talia utilizatorului, conferind confort acestuia. Constituie un punct de sprijin suplimentar in timpul mersului, oferind un plus de echilibru persoanei cu handicap locomotor.

Caracteristici ale bastonului ortopedic

Bastonul medical dispune de un amortizor din cauciuc in partea inferioara, ceea ce asigura aderenta acestuia pe pardoseala si reduce zgomotul produs la contactul cu solul. Are o greutate de 0,35 kg. Poate sustine o greutate maxima a utilizatorului de 100 kg.

 

CUMPARA BASTON ORTOPEDIC DIN ALUMINIU – ARGINTIU CU MANER LEMN, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS