Baston ortopedic metalic cu 4 picioare

Cod Produs: ORTHO-404-4

Nota produs: 4.73/5 (11 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , ,

Tijele bastonului sunt protejate impotriva coroziunii, iar reglajul in inaltime este posibil in 10 trepte. Pacientii cu probleme severe de deplasare gasesc in acest produs un punct sigur de sprijin, bastonul stand singur in pozitie verticala datorita bazei cu 4 puncte. Este foarte util celor care au suferit un accident vascular cerebral si se afla in perioada de „reinvatare” a mersului.

Pentru ce se recomanda bastonul ortopedic metalic cu 4 picioare

Bastonul ortopedic cu 4 picioare poate fi utilizat de catre pacientii cu articulatii degradate, degrevand practic articulatia. Este indicat pentru a fi folosit temporar, in perioada de recuperare. Bastonul vine in ajutorul persoanelor care nu au suficienta forta in brate pentru a-si mentine echilibrul folosind un baston simplu. Mareste siguranta la urcarea si coborarea scarilor.

Caracteristici ale bastonului ortopedic metalic cu 4 picioare

Acest produs este fabricat din aliaje de aluminiu in ceea ce priveste tijele, piesele de sprijin si de blocare sunt confectionate din polipropilena si PVC, iar picioarele bastonului sunt realizate din teava de otel.

 

CUMPARA BASTONUL ORTOPEDIC METALIC CU 4 PICIOARE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS