Baston reglabil din aluminiu

Cod Produs: M4341

Nota produs: 2.66/5 (50 voturi)

Cantitate

Pret:  45 RON

Cuvinte cheie: , , , , ,

Bastonul reglabil are un design elegant. Este fabricat din aluminiu, ceea ce il face extrem de usor. Se foloseste si se intretine fara dificultate. Poate fi utilizat intensiv in toate activitatile cotidiene, fiind rezistent la uzura si murdarie. Ofera sprijin si siguranta la mers persoanelor care au dizabilitati locomotorii temporare sau permanente.

Pentru ce se recomanda bastonul reglabil din aluminiu

Acest baston ortopedic cu corp din aluminiu este destinat utilizarii temporare sau permanente de catre persoanele cu handicap usor sau in faza de recuperare posttraumatica. Este util pacientilor care au suferit interventii chirurgicale sau care au avut unul dintre membrele inferioare imobilizate in ghips.

Caracteristici ale bastonului reglabil din aluminiu

Bastonul poate fi reglat pe inaltime si este prevazut cu suport curelusa pentru incheietura mainii. Dispune de terminatie din cauciuc antiderapant, iar manerul este ergonomic, confectionat din material de foarte buna calitate. Dupa ce se uzeaza, terminatia din cauciuc poate fi inlocuita.

 

CUMPARA BASTONUL REGLABIL DIN ALUMINIU, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS