Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Brant pentru incaltaminte Pedag clasic

Pedag Clasic este un brant care ofera suport talpii, asigurandu-i o pozitie confortabila si sanatoasa. Atunci cand stati in picioare, orele par din ce in ce mai lungi si poate aparea extenuarea urmata de instalarea durerii. 

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda brantul pentru incaltaminte Pedag Clasic

Brantul Pedag Clasic ajuta la prevenirea tensiunii si oboselii picioarelor la sfarsitul zilei, sustinand confortabil bolta plantara. Forma anatomica corecta suporta eficient bolta plantara. Are de asemenea rolul de a preveni platfusul si de a proteja calcaiul.

Caracteristici ale brantului pentru incaltaminte Pedag Clasic

Pielea de origine vegetala din care sunt fabricate branturile permite respiratia naturala a picioarelor iar filtrul de carbon activ previne mirosurile neplacute. Dupa purtare, Pedag Clasic trebuie aerisit inainte de a fi utilizat din nou.

 

CUMPARA BRANTUL PENTRU INCALTAMINTE PEDAG CLASIC, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Brant pentru incaltaminte Pedag clasic: 5.00/ 5 (2 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse