Afișez toate cele 6 rezultate


Bustierele medicale sunt dispozitive special realizate pentru a oferi imobilizare si sustinere bustului dupa interventiile chirurgicale de marire a sanilor, mastopexie (de ridicare a sanilor), de reconstructie mamara sau dupa operatiile de mastectomie, pentru o recuperate mai rapida si mai usoara.

Ofera stabilitate tesutului si imobilizeaza sanul cu o compresie controlata care imbunatateste circulatia sangelui la nivel local si stimuleaza drenajul limfatic, contribuind la diminuarea umflaturii post-operatorii. Bustierele sunt confectionate din materiale speciale, hipoalergenice, care nu irita pielea atunci cand sunt folosite. Materialul asigura compresia graduala a pielii si sanului, reduce tensiunea pe cicatricile nou formate si ajuta la vindecarea estetica a acestora.

In functie de tipul interventiei chirurgicale, medicul va poate recomanda un anumit tip de bustiera, cu un anumit grad de compresie si sustinere.
Bustierele medicale pot fi prevazute cu barete suplimentare pentru imobilizarea implantului si pentru fixarea optima a acestuia, cat si pentru reglarea bustierei in functie de forma si dimensiunile toracelui, astfel incat procesul de vindecare sa se desfasoare in timp cat mai scurt.

Bustierele medicale sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni. Inainte de achizitionarea unei bustiere este nevoie sa va masurati atat dimensiunea de sub bust cat si dimensiunea bustului. In functie de aceste valori, puteti alege cea mai potrivita bustiera pentru dumneavoastra, care sa va ofere sustinere si compresie optima, dar si confort in timpul folosirii.