Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Cadru de mers fixCadrul de mers este usor de folosit de catre utilizator, produsul adresandu-se in egala masura celor in varsta, cat si celor cu handicap locomotor (temporar sau permanent), dar si persoanelor aflate in faza de recuperare in urma unui accident ori imobilizate cu aparat ghipsat.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda cadrul de mers fix

Cadrul de mers fix este un produs indicat persoanelor care au nevoie de sprijin in timpul mersului sau carora le este dificil sa mentina pozitia verticala. Constituie un ajutor pentru pacienti atunci cand trebuie sa execute diferite miscari precum asezarea sau ridicarea de pe pat, scaun sau vasul de toaleta. Cadrul este recomandat a fi folosit in cazuri de instabilitate severa in timpul mersului, cat si in perioada posttraumatica de recuperare dupa o interventie chirurgicala.

Caracteristici ale cadrului de mers fix

Este un produs fabricat dintr-un material usor, ceea ce face ca acesta sa fie folosit si transportat fara dificultate. Cadrul de mers fix are inaltimea reglabila si manere din PVC.

 

CUMPARA CADRUL DE MERS FIX, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Cadru de mers fix: 3.19/ 5 (83 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse