Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Cadru de mers pasitor cu dublu sprijin

Acest cadrul de mers are doua perechi de manere, cele de jos fiind utile pacientului atunci cand acesta are nevoie de sprijin la asezarea/ ridicarea de pe scaun, pat sau vasul wc. Produsul a fost tratat impotriva coroziunii si este rezistent la uzura.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda cadrul de mers pasitor cu dublu sprijin

Cadrul cu dublu sprijin a fost conceput pentru persoane in varsta sau cu distrofii musculare, venind in intampinarea nevoii acestora de a se ridica sau de a se aseza pe pat, pe fotoliu sau toaleta. Produsul este recomandat si pacientilor cu unul dintre membrele inferioare afectat de un traumatism sau in urma unei interventii chirurgicale, in faza de recuperare.

Caracteristici ale cadrului de mers pasitor cu dublu sprijin

Acest cadru de mers are o structura pliabila, facandu-l mai usor de transportat si de depozitat. Poate fi reglat in inaltime si este confectionat din duraluminiu eloxat argintiu. Are manere ergonomice si amortizor anti-zgomot la fiecare dintre picioarele de sprijin. 

 

CUMPARA CADRUL DE MERS PASITOR CU DUBLU SPRIJIN, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Cadru de mers pasitor cu dublu sprijin: 4.08/ 5 (52 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse