Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Cadru de mers pliabil cu reglare pe inaltime

Cadrul asigura o buna distributie a greutatii prin folosirea ambelor brate, reprezentand un sprijin suplimentar pentru a reduce presiunea asupra piciorului bolnav in cazul persoanelor care au traumatisme sau care au trecut prin interventii chirurgicale si se afla in faza de recuperare posttraumatica a unui membru inferior.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda cadrul de mers pliabil cu reglare pe inaltime

Cadrul este ideal pentru pacientii cu probleme de echilibru. Constituie un punct de sprijin suplimentar la asezarea sau ridicarea de pe pat, fotoliu sau wc. Este recomandat persoanelor care au suferit un accident vascular cerebral si sunt confuze, avand probleme cu coordonarea miscarilor.

Caracteristici ale cadrului de mers pliabil cu reglare pe inaltime

Este fabricat din aluminiu eloxat, avand o greutate redusa. Este usor de manevrat si reglabil pe inaltime, in functie de statura utilizatorului. Punctele de sprijin au pufere de cauciuc antiderapante si reduc zgomotul. Plierea se face prin apasarea unui buton, facandu-l usor de depozitat si transportat, facilitand accesul pe intrari inguste.

 

CUMPARA CADRUL DE MERS PLIABIL CU REGLARE PE INALTIME, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Cadru de mers pliabil cu reglare pe inaltime: 3.54/ 5 (56 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse