Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Cadru de mers pliabil si reglabil pe inaltime

Cadrul de mers pliabil este confectionat din aluminiu, iar picioarele sunt reglabile pe inaltime. Reglajul se face individual pe fiecare picior. Este un produs foarte usor, iar picioarele au terminatii (pufere) din cauciuc sintetic, antiderapant si care amortizeaza zgomotul. Cardul poate fi pliat si depozitat cu usurinta, fiind usor de transportat.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda cadrul de mers pliabil si reglabil pe inaltime

Cadrul de mers pliabil si reglabil pe inaltime este recomandat persoanelor care intampina dificultati in timpul deplasarii si care au o greutate maxima de 90 de kg.

Caracteristici ale cadrului de mers pliabil si reglabil pe inaltime

Manerele de sprijin sunt confectionate din cauciuc sintetic, un material rezistent, placut la atingere si avand forma ergonomica. Acest material asigura pacientului o prindere sigura in timpul utilizarii. Are o latime de 50 de cm la exterior si o latime maxima de 57 de cm. Inaltimea reglabila este de minim 76 de cm si de maxim 85 de cm, avand 8 pozitii.

 

CUMPARA CADRUL DE MERS PLIABIL SI REGLABIL PE INALTIME, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS.

Nota pentru produsul Cadru de mers pliabil si reglabil pe inaltime: 3.73/ 5 (49 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse