Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.100
e-mail
harta
Galenus Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Cadru de sprijin pentru vasul de toaleta

Cadrul de sprijin pentru vasul de toaleta este un dispozitiv medical recomandat persoanelor varstnice sau celor care intampina dificulatati de mobilitate. Acesta se ataseaza foarte usor de vasul de toaleta, fiind compatibil cu toate modelele standard comercializate la noi pe piata.

 

Descriere:

De este recomandat cadrul de sprijin pentru vasul de toaleta 

In primul rand acesta ajuta pacientul sa se aseze sau sa se ridice mai usor de pe vasul de toaleta. In acelasi timp, cadrul de sprijin pentru vasul de toaleta previne caderea pacientului in partile laterale, in caz de dezechilibru sau vertij. Pentru mai multa siguranta si confort pentru pacient, recomandam folosirea cadrului de sprijin impreuna cu un inaltator pentru vasul de toaleta. 

Cadru de sprijin pentru vasul de toaleta, specificatii tehnice

Cadrul de sprijin este dotat cu un sistem de reglaj pe inaltime situat intre maner si pardoseala: Distanta de reglare este intre 67 - 76,5 cm. Latimea sau distanta intre manerele cadrului este de 51 - 59 cm, iar adancimea este de 39 cm. Cadrul de sprijin are o greutate proprie de 1,5 kg si poate sustine o greutatea maxima a utilizatorului de 138 kg.

Puteti comanda cadrul de sprijin pentru vasul de toaleta online si in rate. Livram gratuit in cea mai apropiata farmacie Catena si prin curierat rapid la pret avantajos.

Nota pentru produsul Cadru de sprijin pentru vasul de toaleta: 4.13/ 5 (8 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse