Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Cadru de sprijin pentru vasul de toaletaCadrul de sprijin se ataseaza cu usurinta de vasul de toaleta, fiind compatibil cu toate modelele standard comercializate pe piata de la noi. Pentru mai multa siguranta si pentru confort sporit, recomandam folosirea cadrului impreuna cu un inaltator pentru vasul de toaleta. 

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda cadrul de sprijin pentru vasul de toaleta

Cadrul este un dispozitiv medical indicat persoanelor in varsta sau celor care intampina dificultati de mobilitate. Ajuta pacientul atunci cand se aseaza sau cand se ridica de pe vasul de toaleta. Previne caderea utilizatorului in partile laterale in caz de dezechilibru sau vertij.

Caracteristici ale cadrului de sprijin pentru vasul de toaleta

Cadrul este dotat cu un sistem de reglaj pe inaltime, situat intre maner si pardoseala. Distanta de reglare este intre 67 – 76,5 cm. Latimea sau distanta intre manerele cadrului este de 51 – 59 cm, iar adancimea este de 39 cm. Are o greutate proprie de 1,5 kg si poate sustine o greutate maxima a utilizatorului de 138 kg.

 

CUMPARA CADRUL DE SPRIJIN PENTRU VASUL DE TOALETA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS.

Nota pentru produsul Cadru de sprijin pentru vasul de toaleta: 4.00/ 5 (14 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse