Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Cadru ortopedic echipat cu roti frontale

Acest produs are ca particularitate, fata de un cadru ortopedic obisnuit, posibilitatea inaintarii prin impingere, fara a necesita ridicare. Contactul permanent cu solul mareste siguranta de deplasare a utilizatorului, eliminand riscul de pierdere a echilibrului. 

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda cadrul ortopedic echipat cu roti frontale

Acest cadru este ideal pentru persoanele varstnice, cu mobilitate scazuta, cat si pentru cele cu handicap locomotor, temporar sau permanent. Este recomandat, in general, pacientilor care nu pot ridica un cadru pentru a se deplasa, fiindu-le mai simplu sa il impinga, folosind rotile frontale. Cadrul poate fi folosit atat in regim de pasitor, cat si ca structura fixa, in functie de situatie.

Caracteristici ale cadrului ortopedic echipat cu roti frontale

Acest produs este fabricat din aluminiu dur, tratat electrochimic impotriva coroziunii. Are inaltime reglabila si dispune de manere din PVC dur pentru o prindere eficienta. Pentru picioarele din spate este prevazut cu amortizoare de zgomot. Cadrul ortopedic prevazut cu roti are o structura pliabila, putand fi depozitat si transportat fara dificultate.

 

CUMPARA CADRUL ORTOPEDIC ECHIPAT CU ROTI FRONTALE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Cadru ortopedic echipat cu roti frontale: 4.76/ 5 (17 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse