• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Cadru ortopedic pliabil pentru mers

Cod Produs: RX145

Nota produs: 3.21/5 (33 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , ,

Acest tip de cadru ortopedic are o structura pliabila ceea ce il face usor de transportat si de depozitat. Poate fi reglat pe inaltime si este pasitor. Plierea se realizeaza fara dificultate, prin actionarea unui singur buton de deblocare. Repunerea in pozitia de utilizare se efectueaza printr-o singura operatiune. Ofera utilizatorului siguranta, sprijin si confort in timpul mersului.

Pentru ce se recomanda cadrul ortopedic pliabil pentru mers

Este indicat persoanelor varstnice, a caror mobilitate este scazuta, oferind utilizatorului siguranta, sprijin si confort in timpul mersului. Este recomandat, de asemenea, si pacientilor cu handicap locomotor temporar sau permanent, putand fi folosit atat in interiorul, cat si in exteriorul locuintei. Cadrul este de ajutor si celor care au suferit traumatisme sau interventii chirurgicale si intampina dificultati atunci cand trebuie sa se aseze sau sa se ridice.

Caracteristici ale cadrului ortopedic pliabil pentru mers

Cadrul este fabricat din aluminiu dur, eloxat argintiu. Manerele sunt ergonomice, iar fiecare picior este prevazut cu amortizor pentru zgomot. Fiecare laterala a cadrului poate fi blocata si deblocata independent.

 

CUMPARA CADRUL ORTOPEDIC PLIABIL PENTRU MERS, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS