• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Cadru ortopedic pliabil si pasitor

Cod Produs: RX 415

Nota produs: 3.14/5 (28 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , ,

Acest cadru de mers este reglabil pe inaltime si poate fi pliat, fiind usor de transportat si de depozitat. Ofera siguranta, echilibru si manevrabilitate, avand o greutate redusa. Este un dispozitiv ortopedic cu o gama larga de utilizari. Poate fi folosit atat in interiorul, cat si in exteriorul locuintei de catre persoanele cu handicap locomotor (temporar sau permanent).

Pentru ce se recomanda cadrul ortopedic pliabil si pasitor

Are rolul de a fi un sprijin ferm pentru pacientii care au suferit accidente vasculare cerebrale si sunt confuzi sau pentru cei care isi coordoneaza miscarile cu dificultate. Este recomandat si pacientilor care au suferit traumatisme sau interventii chirurgicale si se afla in perioada de recuperare posttraumatica.

Caracteristici ale cadrului ortopedic pliabil si pasitor

Cadrul ortopedic pliabil si pasitor este fabricat din aluminiu dur eloxat si beneficiaza de certificatul CE Certificate Drop Test. Este de culoare maronie si rezista foarte bine la socuri mecanice, asigurand stabilitate si incredere pacientilor. Este protejat prin procedee chimice de pete, coroziune sau murdarie.

 

CUMPARA CADRUL DE MERS FIX, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS