Carja cu sprijin axilar marimea S

Cod Produs: RX595

Nota produs: 3.5/5 (26 voturi)

Cantitate

Pret:  52 RON

Cuvinte cheie: , , ,

Acest produs asigura siguranta crescuta, avand doua puncte de sprijin. Reduce stresul indus de instabilitate in timpul deplasarii pacientului, crescandu-i increderea in fortele proprii. Carja este confectionata din materiale de calitate superioara, rezistente la efort, socuri si intemperii.

Pentru ce se recomanda carja cu sprijin axilar marimea S

Este obligatoriu a fi folosita o pereche de carje in cazul celor care au interdictia de a se sprijini pe piciorul traumatizat. Persoanele fara traumatisme, dar cu alte afectiuni locomotorii, precum distofii musculare, echilibru precar sau mobilitate redusa, pot folosi carjele axilare ca punct de sprijin si sustinere partiala a greutatii corporale pentru a se deplasa atat in locuinta, cat si in exteriorul acesteia.

Caracterisitici ale carjei cu sprijin axilar marimea S

Carja are culoare argintie si reglaj in inaltime. Beneficiaza si de reglaj sprijin palma, putand fi folosita cu oricare dintre maini. Dispunde de amortizor din cauciuc, acesta prevenind alunecarea si reducand zgomotul la contactul cu suprafata de deplasare. Corpul carjei este fabricat din aluminiu anodizat.

Carja ortopedica este disponibila si in variantele:
Carja ortopedica cu sprijin subaxilar, marime L
Carja ortopedica cu sprijin subaxilar, marime M

Pretul afisat este per bucata.

 

CUMPARA CARJA CU SPRIJIN AXILAR MARIMEA S, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS