Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Carja cu sprijin pe antebratAcest model de carja cu sprijin pe antebrat reprezinta cel mai recent concept in materie de siguranta si confort, fiind produs pentru a reduce stresul intre degetul mare si index. Manerul nu este separat de corp, ceea ce impiedica alunecarea mainii de pe carja. Forma conica a manerului asigura o utilizare lipsita de dificultate, iar manerul ajustabil ofera o gama larga de dimensiuni disponibile.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda carja cu sprijin pe antebrat

Acest produs este recomandat in cazul pacientilor care acuza instabilitate severa in timpul mersului, celor care se afla in perioada de recuperare posttraumatica sau de dupa o interventie chirurgicala la unul dintre membrele inferioare. Dispozitivul ortopedic este indicat persoanelor care nu isi pot lasa toata greutatea corpului pe piciorul respectiv.

Caracteristici ale carjei cu sprijin pe antebrat

Designul carjei este conceput pentru a distribui presiunea de la nivelul palmei la nivelul musculaturii bratului. Datorita unghiurilor, formei si dimensiunilor alese de fabricant, ofera siguranta si confort utilizatorului. Dispune de amortizor de zgomot care asigura si aderenta.

Produsul este disponibil pe culoarea gri.
Pretul afisat este per bucata.

 

CUMPARA CARJA CU SPRIJIN PE ANTEBRAT, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS.

Nota pentru produsul Carja cu sprijin pe antebrat: 3.94/ 5 (18 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse