Carja cu sprijin pe antebrat Advance violet

Cod Produs: 200915D

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: ,

Carja cu sprijin pe antebrat Advanced are design modern, culori si materiale care fac acest dispozitiv ajutator pentru mers sa aiba un aspect placut si sa fie in acelasi timp practic, sigur, confortabil. Tija este fabricata din aluminiu cu proprietati speciale, care ii confera o rezistenta deosebita, putand fi folosita de pacienti cu greutatea de pana la 140 kg.

Pentru ce se recomanda carja cu sprijin pe antebrat Advance

Aceasta carja este proiectata pentru a putea fi folosita vreme indelungata. Manerul este confectionat din polipropilena (neagra, rezistenta) si elastometru (culori vii, catifelat, elastic). Manerul este realizat in asa maniera incat previne bataturile si iritatiile care pot aparea in timpul folosirii carjei.

Caracteristici ale carjei cu sprijin pe antebrat Advance

Este usor de intretinut si se curata fara dificultate. Poate fi reglata pe inaltime intr-o plaja de pana la 22 cm, in 11 pasi. In partea inferioara a tijei se afla un tampon din cauciuc sintetic, cu rolul de a se mula pe pardoseala si de a reduce zgomotul la atingerea suprafetei pe care se deplaseaza pacientul.

Acest model este disponibil si in varianta:
Carja cu sprijin pe antebrat Advance turcoaz

 

CUMPARA CARJA SPRIJIN ANTEBRAT ADVANCE VIOLET, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS