Carja cu sprijin pe antebrat culoare orange

Cod Produs: 200916

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Cantitate

Pret:  55 lei

Cuvinte cheie: , , ,

Este un model nou, cu design, culori si materiale folosite care o fac sa fie deopotriva estetica si practica. Manerul este realizat prin injectia a doua materiale de culori diferite, contrastante: polipropilena (culoare neagra, reprezinta structura de rezistenta) si elastomerul (culori vii, moale, elastic, catifelat, protejeaza palma si antebratul impotriva bataturilor si iritatiilor).

Pentru ce se recomanda carja cu sprijin pe antebrat

Carja este confortabila, sigura si a fost gandita pentru utilizare indelungata. Are tampon din cauciuc sintetic pentru amortizarea zgomotului si pentru aderenta.

Caracteristici ale carjei cu sprijin pe antebrat

Tija este fabricata din aluminiu cu caracteristici speciale, fiind deosebit de rezistenta. Carja poate fi folosita de persoane care nu depasesc 140 kg.Lungimea poate fi ajustata in 11 pasi pana la 22 cm. Tija este realizata din doua tuburi cu diametrele de 22 mm si respectiv 19 mm, care culiseaza unul in altul pentru reglarea la lungimea necesara. Intre cele doua tuburi se afla un inel de propilena pentru amortizarea zgomotului.

 

CUMPARA CARJA CU SPRIJIN PE ANTEBRAT, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS