• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Carja cu sprijin subaxilar marimea M

Cod Produs: RX595M

Nota produs: 3.53/5 (19 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , ,

Acest tip de carja ofera siguranta crescuta datorita celor doua puncte de sprijin, unul pentru palma si unul axilar (la subrat). Asigura un mai bun echilibru si reduce stresul indus de instabilitate atunci cand pacientul se deplaseaza. Carja cu sprijin axilar este de culoare argintie si poate fi reglata pe inaltime.

Pentru ce se recomanda carja cu sprijin subaxilar marimea M

Aceasta carja este indicata persoanelor care au un membru inferior imobilizat in urma unui accident sau a unei interventii chirurgicale, asigurandu-le sprijinul necesar, confort si stabilitate in timpul deplasarii. Produsul se adreseaza in egala masura si pacientilor fara traumatisme, dar care sufera de alte afectiuni locomotorii, distrofii musculare, echilibru precar sau mobilitate redusa.

Caracteristici ale carjei cu sprijin subaxilar marimea M

Beneficiaza de reglaj sprijin palma si poate fi folosita atat cu mana stanga, cat si cu cea dreapta. Dispune de amortizor din cauciuc contra zgomotului si alunecarii. Corpul carjei este fabricat din aluminiu anodizat. Este rezistenta la efort, socuri si intemperii.

Marime: M

Carja ortopedica este disponibila si in variantele:
Carja ortopedica cu sprijin subaxilar, marime S
Carja ortopedica cu sprijin subaxilar, marime L

Pretul afisat este per bucata.

 

CUMPARA CARJA CU SPRIJIN SUBAXILAR MARIMEA M, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS