Carja din aluminiu cu sprijin pe antebrat

Cod Produs: 200000D

Nota produs: 2.96/5 (28 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , ,

Carja poate fi utilizata in orice situatie din activitatea zilnica. Suporta o greutate a utilizatorului de pana la 130 de kg, este usoara, solida si are finisaje superioare. Este ideala in cazul persoanelor cu probleme de deplasare si echilibru, care au suferit traume sau operatii la unul dintre membrele inferioare.

Pentru ce se recomanda carja din aluminiu cu sprijin pe antebrat

Acest produs este un dispozitiv ortopedic utilizat ca punct de sprijin suplimentar de catre pacientii care sufera de o afectiune a unuia dintre membrele inferioare, pentru a reduce greutatea pe acesta in timpul mersului. Daca pacientul are interdictie de a se sprijini pe piciorul afectat, folosirea unei perechi de carje de antebrat este obligatorie.

Caracteristici ale carjei din aluminiu cu sprijin pe antebrat

Carja cu sprijin pe antebrat este fabricata din duraluminiu eloxat. Are maner pentru palma, confectionat din polypropilena injectata. Se regleaza pe inaltime si se poate folosi cu oricare dintre maini. Este prevazuta cu amortizor de cauciuc, acesta prevenind alunecarea si reducand zgomotul.

Pretul este per bucata.

 

CUMPARA CARJA DIN ALUMINIU CU SPRIJIN PE ANTEBRAT, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS