Carja ortopedica cu sprijin subaxilar

Cod Produs: RX595L

Nota produs: 3.64/5 (11 voturi)

Cantitate

Pret:  66 RON

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Carja cu sprijin subaxilar are posibilitatea de a se regla pe inaltime, atat corpul carjei, cat si suportul pentru palma permit reglajul. Este solida si poate fi folosita fie cu mana stanga, fie cu mana dreapta. Acest produs ofera siguranta crescuta in timpul deplasarii, asigurand un mai bun echilibru datorita celor doua puncte de sprijin (unul pentru palma si unul axilar – la subrat).

Pentru ce se recomanda carja ortopedica cu sprijin subaxilar

Carja este indicata in cazul afectiunilor locomotorii si a distrofiilor musculare. Reduce stresul indus de instabilitatea din timpul deplasarii si creste pacientului increderea in fortele proprii. Aceasta carja este recomandata persoanelor care se afla in fazele de recuperare din urma unui traumatism sau a unei interventii chirurgicale a unuia dintre membrele inferioare.

Caracteristici ale carjei ortopedice cu sprijin subaxilar

Are corpul fabricat din duraluminiu eloxat, argintiu. Este prevazuta cu amortizor axilar si amortizor din cauciuc impotriva zgomotului la contactul cu suprafata de deplasare, acesta avand si rolul de a preveni alunecarea. Se poate folosi si in interior si in exterior.

Marime: L.

Carja ortopedica este disponibila si in variantele:
Carja ortopedica cu sprijin subaxilar, marime S
Carja ortopedica cu sprijin subaxilar, marime M

Pretul afisat este per bucata.

 

CUMPARA CARJA ORTOPEDICA CU SPRIJIN SUBAXILAR, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS