Carja sprijin subaxilar pereche

Cod Produs: CSSP

Nota produs: 3.21/5 (24 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Aceasta carja ofera siguranta crescuta in timpul deplasarii, avand doua puncte de sprijin – unul pentru palma si unul axilar (la subrat). Echilibrul este mai bun, iar stresul indus de instabilitate este redus, crescand astfel increderea in fortele proprii.

Pentru ce se recomanda carja cu sprijin subaxilar pereche

Produsul este destinat pacientilor care au primit interdictia de a se sprijini pe piciorul traumatizat, pentru acestia fiind obligatorie utilizarea unei perechi de carje cu sprijin subaxilar. Aceste carje sunt de asemenea indicate persoanelor fara traumatisme, dar cu alte afectiuni locomotorii: distrofii musculare, echilibru precar, mobilitate redusa. Carja axilara constituie un punct de sprijin si ofera sustinere partiala a greutatii corporale la deplasarea in locuinta sau in exteriorul acesteia.

Caracteristici ale carjei cu sprijin subaxilar pereche

Carjele cu sprijin axilar sunt fabricate din aluminiu anodizat, rezistent la efort, socuri si intemperii. Suportul palmar si cel axilar sunt confectionate din cauciuc sintetic spongios. Puferele terminale sunt realizate din cauciuc rezistent la uzura, avand o buna aderenta la suprafata de deplasare, atenuand cu succes zgomotul la contactul cu aceasta.

 

CUMPARA CARJA SPRIJIN SUBAXILAR PERECHE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS