Carje pentru copii

Cod Produs: 08563

Nota produs: 4.75/5 (8 voturi)

Cantitate

Pret:  70 RON

Cuvinte cheie: , , , ,

Carjele pentru copii, cu sprijin pe antebrat, pot fi reglate in lungime. Poate fi modificata inclusiv lungimea reglajului pentru cot, in acest fel carjele se adapteaza la statura copilului sau a adolescentului. Aceste produse sunt confortabile si sigure pe toata durata folosirii.

Pentru ce se recomanda carjele pentru copii

Atunci cand copilul (sau adolescentul) are interdictie de a sprjini un picior in podea, este obligatoriu sa se utilizeze o pereche de carje. Daca piciorul traumatizat permite sa fie sprijinit in pardoseala, dar nu poate sa suporte intreaga greutate a corpului, se recomanda a fi folosita o singura carja. Aceasta trebuie tinuta cu mana opusa piciorului traumatizat.

Caracteristici ale carjelor pentru copii

Carjele de copii sunt usor de folosit, cele doua reglaje permitand adaptarea la statura copilului. Pot fi folosite atat cu mana dreapta, cat si cu cea stanga. Carjele sunt prevazute cu amortizor din cauciuc, acesta avand rolul de a reduce zgomotul si de a preveni alunecarea pe suprafata de deplasare. Carjele sunt fabricate din duraluminiu vopsit in rosu, albastru sau portocaliu.

Pretul este per bucata.

 

CUMPARA CARJELE PENTRU COPII, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS