Centura abdominala M

Cod Produs: F301M

Nota produs: 3.00/5 (3 voturi)

Sterge

Cantitate

Pret:  144 RON144,50 RON

Cuvinte cheie: , , , ,

Centura abdominala este un produs care poate fi folosit in egala masura de catre barbati si de catre femei. Este usor de atasat si de indepartat, fiind confortabila si asigurand libertate de miscare persoanelor care o poarta. Are rol de contentie, sprijin si sustinere la nivel lombar. Datorita dimensiunilor sale, poate fi folosita si in cazul fracturilor sau al loviturilor puternice la nivelul coastelor.

Pentru ce se recomanda centura abdominala M

Aceasta centura este indicata pacientilor care trebuie sa isi protejeze muschii si ajuta in perioadele de convalescenta de dupa interventii chirurgicale si dupa nastere. Sustine abdomenul si favorizeaza revenirea la forma initiala a peretelui abdominal. Se recomanda in toate cazurile in care rezistenta peretelui abdominal este compromisa. Previne hernia si eventratia postoperatorie.

Caracteristici ale centurii abdominale M

Centura abdominala pastreaza o temperatura normala a corpului si nu produce iritatii ale pielii. Se poate spala si asigura un confort igienic. Pentru a comanda marimea potrivita, se masoara circumferinta bazinului. Dispune de un sistem de inchidere, reglare si fixare de tip velcro.

Marimi disponibile:
• marimea M: 144 leipret redus 72 lei
• marimea L: 144,50 leipret redus 72,25 lei
• marimea XL: 168 leipret redus 84 lei

 

 

CUMPARA CENTURA ABDOMINALA M, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS