Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.567
e-mail
harta
Galenus Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Centura pentru hernia inghinala bilaterala

Centura pentru hernie inghinala bilaterala este recomandata in momentul in care suferiti de hernie inghinala, avand ca scop prevenirea sau dezvoltarea complicatiilor medicale. De asemenea se recomanda a se purta centura pentru hernie inghinala si in perioada postoperatorie, pentru prevenirea reaparitiei herniei.

Descriere:

Cand si de ce trebuie sa porti centura pentru hernie inghinala

Centura pentru hernie inghinala bilaterala trebuie purtata neaparat in momentul aparitiei herniilor inghinale. Rolul centurii este acela de a asigura confort pacientului care sufera de hernie inghinala si de a preveni dezvoltarea complicatiilor medicale. De asemenea se recomanda purtarea centurii si in perioada postoperatorie, pentru protejarea operatiei si pentru prevenirea reaparitiei herniei. Centura pentru hernia inghinala se aplica stand in pozitia culcat, intins pe spate. Nu puneti centura stand in picioare! 

Caracteristici si specificatii tehnice ale centurii pentru hernie inghinala bilaterala 

Centura bilaterala are compozitie poliester 59%, latex 21%, capron 5%, spuma poliuretanica 15% si 2 pelote. Ca si caracteristici speciale remarcam benzile suplimentare care regleaza nivelul de presiune a pelotelor asupra zonei de hernie. Centura previne marirea herniilor la stres fizic semnificativ, asociat cu ridicarea greutatilor. Centura are rolul de a reduce hernia inghinala. 
Pentru fixare este echipata posterior cu dispozitiv de inchidere de tip  velcro. Datorita formei anatomice si a materialelor din care este facuta, orteza pentru hernie inghinala asigura pacientului confort maxim in timpul utilizarii.

Marimi disponibile: XS/S -  M/L -  XL/XXL 

Comanda acum centura pentru hernie inghinala bilaterala, online si in rate. Livram gratuit in cea mai apropiata farmacie Catena sau prin curierat rapid la cele mai avantajoase preturi de pe piata. 

Nota pentru produsul Centura pentru hernia inghinala bilaterala: 3.69/ 5 (13 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse