Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Centura pentru hernia inghinala unilaterala cu doua pelote

Materialele din care este confectionata centura asigura pacientului un confort maxim pe toata durata utilizarii. Banda suplimentara regleaza nivelul de presiune a pelotei asupra zonei de hernie. Pentru o mai buna fixare, este echipata in partea din fata cu un sistem de inchidere de tip velcro. Centura pentru hernie inghinala este prevazuta cu pelote detasabile ce permit folosirea atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga.

Descriere:

Pentru ce se recomanda centura unilaterala cu doua pelote

Centura se aplica la aparitia herniilor inghinale si femurale, cu scopul de a preveni dezvoltarea complicatiilor. De asemenea, este indicata si in perioada postoperatorie, pentru prevenirea reaparitiei herniei. Aceasta previne marirea herniilor la stres fizic semnificativ, asociat cu ridicarea greutatilor. Are rolul de a reduce hernia inghinala.

Caracteristici ale centurii unilaterale cu doua pelote

Centura pentru hernie inghinala bilaterala are in compozitie poliester 56%, latex 35%, capron 9%, semi inel din metal si 2 pelote. Banda suplimentara regleaza nivelul de presiune a pelotei asupra zonei de hernie Pentru fixare este echipata anterior cu inchidere de tip velcro. Datorita materialelor din care este confectionata, centura pentru hernie asigura pacientului confort maxim in timpul utilizarii.

Marimi disponibile: XS/S - S - M - M/L - L - XL - XL/XXL - XXL

 

CUMPARA ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Centura pentru hernia inghinala unilaterala cu doua pelote: 4.18/ 5 (17 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse