Centura postnatala Nexcare

Cod Produs: CP-NC

Nota produs: 3.8/5 (40 voturi)

Sterge

Cantitate

Pret:  225 RON

Cuvinte cheie: , , ,

Centura este un suport elastic si care ofera o compresie blanda, dar ferma. Este de ajutor in sprijinirea muschilor abdominali dupa nastere. Este usor de purtat si de ajustat datorita sistemului foarte simplu de prindere de tip velcro. Este o prezenta discreta sub haine si va ajuta sa reveniti cu incredere la activitatile normale.

Pentru ce se recomanda centura postnatala Nexcare

Centura postnatala este un produs care se adreseaza in special femeilor care au nascut prin cezariana, deoarece usureaza considerabil procesul de vindecare. Ofera senzatia de siguranta si protejeaza.

Caracteristici ale centurii postnatale Nexcare

Este confectionata din materiale de foarte buna calitate, care nu irita si nu incalzesc pielea in timpul folosirii. Este rezistenta si nu are in compozitie latex. Poate fi spalata la mana in apa rece sau calda cu detergent usor. NU este recomandat sa o spalati la masina si nici sa o uscati in uscatorul de haine. Marimea centurii se alege in functie de circumferinta taliei.

Marimi disponibile: M (80 – 96 cm), L (100 – 120cm).

 

CUMPARA CENTURA POSTNATALA NEXCARE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS