Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta

Chiropractica

Chiropractica este o noua metoda de ingrijire medicala, o terapie ce diagnosticheaza, trateaza si previne afectiunile la nivelul sistemului musculoscheletal prin corectarea problemelor coloanei vertebrale.

Chiropractica este o noua metoda de ingrijire medicala, o terapie ce diagnosticheaza, trateaza si previne afectiunile la nivelul sistemului musculoscheletal prin corectarea problemelor coloanei vertebrale.

Principalul scop al chiropracticii este acela de a restabili sanatatea coloanei vertebrale prin intermediul manipularii oaselor.

Aceasta metoda a fost descoperita  de un cetatean canadian, Daniel Palmer care si-a dedicat viata studiului coloanei vertebrale.

Majoritatea chiropracticienilor trateaza afectiuni ale coloanei vertebrale, durerile de gat dar si afectiuni precum astmul, etc.

 

Cum decurge prima sedinta de chiropractica:

Primul examen chiropractic include o investigatie completa a coloanei vertebrale.
Investigarea zonei dureroase se face prin palpare si observare.

Tratamentul are trei etape, sedintele din prima etapa avand ca scop ameliorarea durerii, cele din a doua etapa continuand procesul de vindecare, iar cele din ultima etapa avand rolul de a mentine starea de sanatate a pacientului.

Aceasta metoda se adreseaza persoanelor cu dureri de spate, deviatii de coloana, dislocari, nevralgii, dureri articulare, hernie sau intepare a discului intervertebral.

 

Autor: Iuliana Maria Ghergu

Alte stiri din aceeasi categorie

Cum scapi de inesteticele monturi?

Cum scapi de inesteticele monturi? Monturile sunt reprezentate de deformari ale oaselor picioarelor, in special in zona degetului mare. Numite in termeni medical halluxvalgus, monturile de la picioare creeaza un disconfort semnificativ[...] Citeşte mai mult >

Sindromul Felty

Sindromul Felty este o boala inflamatorie care apare la nivel articular si extraarticular. Aceasta poate fi asociata cu anumite semne clinice sau paraclinice sub denumirea de sindrom.

Citeşte mai mult >