Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Cimeosil silicon medical cicatrizant pentru interventiile chirurgicale la sani

Descriere:

Cimeosil contine polisiloxanes, un silicon medical polimerizat in conditii speciale. Din aceasta cauza nu are contraindicatii si nu provoaca reactii alergice sau iritarea pielii, chiar dupa folosirea timp indelungat si pe o piele sensibila.
Indicatii: se utilizeaza pentru a preveni dezvoltarea sau pentru a ameliora aspectul cicatricilor rezultate in urma interventiilor chirurgicale la nivelul sanilor, nu mai vechi de cativa ani.
Cimeosil nu ajuta direct la cicatrizarea sau inchiderea mai rapida a plagilor. El se aplica abia dupa inchiderea completa a plagilor (dupa ce s-au scos firele de sutura, daca au fost, ori la aproximativ 2 saptamani de la incizie/sutura) si impiedica dezvoltarea hipertrofica a cicatricei, ameliorand aspectul legat de volum si culoare, inclusiv la persoanele cu teren cheloid. Cimeosil nu patrunde in piele, ci ramane la suprafata ca o pelicula elastica, transparenta.
Recomandat dupa interventiile chirurgicale la nivelul sanilor de tip implanturi siliconice sau de reducere.

Pachetul contine doua bucati.

Nota pentru produsul Cimeosil silicon medical cicatrizant pentru interventiile chirurgicale la sani: 4.83/ 5 (6 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse