Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Ciorapi compresivi 140 den

Ciorapii compresivi pentru prevenirea si tratarea insuficientei venoase sunt fabricati din materiale de buna calitate, sunt elastici si permit pielii sa respire. Eleganti, disponibili in varianta pe negru sau bej, se pot adapta oricarei tinute. 

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda ciorapii compresivi 140 den

Ciorapii compresivi sunt indicati in tratarea si prevenirea insuficientei venoase asociate diferitelor forme de edeme si vene varicoase. Acestia au rolul de a imbunatati circulatia sangvina la nivelul membrelor inferioare prin comprimarea vaselor dilatate.

Caracteristici ale ciorapilor compresivi 140 den

Ciorapii compresivi de la Scudotex sunt de tip pantalon si asigura o compresie de 19-22 mmHg. Compresia este de tip mediu-puternic, gradata, si au un tricotaj fin de 140 Den, inclusiv betelia.
Fiind rezistenti, se pot utiliza vreme indelungata. De asemenea, la spalare, puteti sa folositi un detergent lichid special pentru curatarea produselor compresive.
Culorile disponibile: Bej si Negru.

Vezi foto de mai sus pentru a determina marimea corecta.

Conform Art. 16 litera e din OUG 34/2014 si din motive de igiena, produsele purtate si/sau spalate nu pot fi returnate.

 

CUMPARA CIORAPII COMPRESIVI 140 DEN, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Ciorapi compresivi 140 den: 3.96/ 5 (27 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse