Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Ciorapi compresivi cu banda adeziva 15-21 mmHG

Ciorapii compresivi Pani Teresa Medica ajuta la prevenirea si tratarea bolilor varicoase prin sprijinirea mecanica a procesului de circulatie corecta a sangelui venos din membrele inferioare catre inima. Previn hipertensiunea venoasa si imbunatatesc microcirculatia.
Sunt produsi conform standardelor europene in vigoare, fiind confectionati din materii prime de cea mai inalta calitate.

 

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda ciorapii compresivi cu banda adeziva 15-21 mmHG Pani Teresa Medica

Ciorapii medicinali compresivi se recomanda persoanelor active, celor care petrec timp indelungat in picioare ori stand in acelasi loc si se confrunta cu senzatia de picioare grele, obosite, celor care au picioarele umflate, prezinta edeme sau calatoresc des. Ciorapii medicinali ajuta la reducerea senzatiei de oboseala si de greutate a picioarelor.
Sunt recomandati in combaterea varicelor, tulburarilor ereditare de coagulare a sangelui, venelor crapate. Purtarea ciorapilor compresivi medicinali cu banda adeziva mai este recomandata in timpul terapiilor hormonale.
Ciorapii medicinali sunt indicati si in scop profilactic, pentru a preveni tromboza inainte, in timpul si dupa interventiile chirurgicale deoarece impiedica coagularea sangelui.

Caracteristici ale ciorapilor compresivi cu banda adeziva 15-21 mmHG Pani Teresa Medica

Prevazuti cu banda adeziva si varf inchis, au un grad de compresie de 15-21 mmHG. Sunt contraindicati in caz de ateroscleroza a membrelor inferioare, boala Buerger, „piciorul diabetic”.
Culoare disponibila: bej.

Marimi disponibile:  S - (19-21) M - (22-24) L - (25-27) XL - (28-31).
Vezi foto de mai sus pentru a determina marimea corecta.

Conform Art. 16 litera e din OUG 34/2014 si din motive de igiena, produsele purtate si/sau spalate nu pot fi returnate.

 

CUMPARA CIORAPII COMPRESIVI CU BANDA ADEZIVA 15-21 MMHG PANI TERESA MEDICA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Ciorapi compresivi cu banda adeziva 15-21 mmHG: 4.44/ 5 (27 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse