Ciorapi compresivi pentru femei insarcinate 15/21 mmHG

Cod Produs: 0411

Nota produs: 3.67/5 (21 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , ,

Ciorapii compresivi Pani Teresa Medica indeplinesc toate standardele profesionale de compresie medicala. Sunt produsi conform standardelor europene, folosindu-se de noi tehnologii si materii prime de cea mai inalta calitate.

Pentru ce se recomanda ciorapii compresivi 15/21 mmHG

Terapia de compresie graduala este eficienta in prevenirea si tratarea tuturor formelor de boli varicoase. Esenta acestei metode este de a sprijini mecanic procesul de circulatie corecta a sangelui venos din membrele inferioare catre inima, de a preveni hipertensiunea venoasa si de a imbunatatii microcirculatia.

Ciorapii compresivi pentru femeile insarcinate si varf inchis sunt indicati in caz de umflaturi ale picioarelor in timpul zilei de munca, pentru reducerea senzatiei de oboseala si de greutate a picioarelor.
Recomandati in combaterea varicelor, tulburarilor ereditare de coagulare a sangelui, venelor crapate. Purtarea ciorapilor compresivi medicinali pentru femeile insarcinate mai este recomandata in timpul terapiilor hormonale.

Contraindicatii: Ateroscleroza membrelor inferioare, boala Buerger, „piciorul diabetic”. Grad de compresie 15-21 mmHG.

Marimi disponibile:  S – (19-21 cm) M – (22-24 cm) L – (25-27 cm) XL – (28-31 cm)
Culoare: bej.

 

Conform Art. 16 litera e din OUG 34/2014 si din motive de igiena, produsele purtate si/sau spalate nu pot fi returnate.

 


Deschide videoclipul

 

CUMPARA CIORAPI COMPRESIVI PENTRU FEMEI INSARCINATE 15/21 MMHG, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS