Ciorapi medicinali compresivi 20/30 mmHg

Cod Produs: A5001-20/30

Nota produs: 2.00/5 (1 vot)

Cantitate

Pret: 124 lei

Cuvinte cheie: ,

Ciorapii medicali compresivi Alina, exercita asupra varicelor o presiune maxima de 100% la nivelul gleznei. Compresia progresiva exercitata de ciorapii medicali asupra venelor contribuie la functionarea normala si sanatoasa a acestora.

Descriere

Pentru ce sunt recomandati ciorapii medicinali compresivi 20/30 mmHg

Ciorapii de compresie 20/30 mmHg sunt recomandati in cazul varicelor moderate si severe, tumefieri moderate, ulcere exudative deschise, flebitei superficiale, in perioada de recuperare postoperatorie, pe durata sarcinii. Modalitatea de functionare este foarte simpla: datorita compresiei se exercita o presiune asupra venelor dilatate, reducandu-le astfel diametrul.

Caracteristici ale ciorapilor medicinali compresivi 20/30 mmHg

Ciorapii medicali compresivi Alina exercita asupra varicelor o presiune maxima de 100% la nivelul gleznei. Compresia progresiva exercitata de ciorapii medicinali asupra venelor contribuie la functionarea normala si sanatoasa a acestora.  Varful si calcaiul ciorapilor sunt intarite, ceea ce inseamna o mai mare rezistenta in timp.

• Bej: S / M / L / XL / XXL. Lungime > 100 cm;
• Negru: M / L / XL . Lungime > 100 cm.

Vezi foto de mai sus pentru a determina marimea corecta.

Conform Art. 16 litera e din OUG 34/2014 si din motive de igiena, produsele purtate si/sau spalate nu pot fi returnate.

 

CUMPARA CIORAPII MEDICINALI COMPRESIVI 20/30 MMHG, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS


Deschide videoclipul

Ati putea dori, de asemenea…