Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Ciorapi medicinali compresivi 20/30 mmHg

Ciorapii medicali compresivi Alina, exercita asupra varicelor o presiune maxima de 100% la nivelul gleznei. Compresia progresiva exercitata de ciorapii medicali asupra venelor contribuie la functionarea normala si sanatoasa a acestora.

 

Descriere:

Pentru ce sunt recomandati ciorapii medicinali compresivi 20/30 mmHg

Ciorapii de compresie 20/30 mmHg sunt recomandati in cazul varicelor moderate si severe, tumefieri moderate, ulcere exudative deschise, flebitei superficiale, in perioada de recuperare postoperatorie, pe durata sarcinii. Modalitatea de functionare este foarte simpla: datorita compresiei se exercita o presiune asupra venelor dilatate, reducandu-le astfel diametrul.

Caracteristici ale ciorapilor medicinali compresivi 20/30 mmHg

Ciorapii medicali compresivi Alina exercita asupra varicelor o presiune maxima de 100% la nivelul gleznei. Compresia progresiva exercitata de ciorapii medicinali asupra venelor contribuie la functionarea normala si sanatoasa a acestora.  Varful si calcaiul ciorapilor sunt intarite, ceea ce inseamna o mai mare rezistenta in timp.

• Bej: S / M / L / XL / XXL. Lungime > 100 cm;
• Negru: M / L / XL . Lungime > 100 cm.

Vezi foto de mai sus pentru a determina marimea corecta.

Conform Art. 16 litera e din OUG 34/2014 si din motive de igiena, produsele purtate si/sau spalate nu pot fi returnate.

 

CUMPARA CIORAPII MEDICINALI COMPRESIVI 20/30 MMHG, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Ciorapi medicinali compresivi 20/30 mmHg: 3.32/ 5 (22 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse